Marktonderzoek succesvol verlopen voor

WONEN BIJ JE PAARD

Op diverse plaatsen in Nederland is marktonderzoek uitgevoerd om te peilen of er belangstelling is voor het woonconcept. Tijdens paardenevenementen, beurzen en op maneges zijn deze onderzoeken uitgevoerd en voorgelegd aan de doelgroep die mogelijkheden zien in wonen bij of rondom je eigen paard. 'Een droom komt uit voor vele paardenliefhebbers die nu door weer en wind moeten om hun edele dier te verzorgen en/of berijden' bokte de media! Het gaat om permanente bewoning dat nog niet is gerealiseerd in Nederland. Het thematische woonplan is te vergelijken met woonprojecten voor mensen die graag hun boot aanmeren in hun achtertuin of mensen die graag golfen en wonen aan of nabij de golfbaan.

Onderstaande reacties vanuit de doelgroep kwamen naar voren:

Ruim 1085 belangstellenden hebben zich inmiddels aangemeld in een leeftijdscategorie van 19 tot 75 jaar. Door de diversiteit in prijsklassen melden zich dagelijks belangstellenden uit het hele land. Ook het aanbod om diverse soorten woningen en appartementen aan te bieden is bewust gekozen, waardoor de leeftijdsgroepen van de bewoners zeer uiteen lopen.
De doelgroep bestaat uit mensen die vanuit de stad dromen over een paard bij of in de nabijheid van de eigen woning, mensen die de boerderij hebben verkocht of in de toekomst willen verkopen en kleiner willen wonen. Maar ook andersom: kinderen die jarenlang bij hun ouders op de boerderij met paarden hebben gewoond en nu niet, of soms, in de gelegenheid zijn hun paard of manegepaard te berijden.

Door marktonderzoek en de positieve reacties is het woonplan WONEN BIJ JE PAARD opgezet. De resultaten van het marktonderzoek worden gepresenteerd aan de Gemeenten. Het woonplan (nieuwbouw) staat vermeld op de website www.wonenbijjepaard.nl en www.nbp-makelaardij.eu.

Op vakantie? De beheerder zal de zorg overnemen om de paarden het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Bij 'groen' licht vanuit de Gemeente en Provincie wordt voor de belangstellenden een bijeenkomst georganiseerd.

Door vrijblijvend het inschrijfformulier op de website www.wonenbijjepaard.nl in te vullen, worden belangstellenden ge´nformeerd over de voortgang van het project.

wonen bij je paard

2018 © • NBP MakelaardijPrivacyinfo@wonenbijjepaard.nl • 036 5244573

Powered by Dutch Web Promotion